Många olika arbetsuppgifter denna vecka.

I Fagersta finns Navigatorcentrum! Navigatorcentrum är till för ungdomar mellan 16-25 år som behöver hjälp att hitta din plats i livet och yrkeslivet, antingen genom studier, praktik eller annat.
Navigatorcentrum bygger nätverk utåt genom bland annat kontakter med företag för att ge ungdomarna så många möjligheter som möjligt att hitta din plats. Navigatorcentrum är också en möjlighet för näringslivet att hitta rätt person när de söker personal. Navigatorcentrum i Fagersta är även till för ungdomar från Norberg och Skinnskatteberg. Läs mera på deras hemsida: Klicka här. (må fm)

VL-möte i Norberg – kärv ekonomi även här. Styrelsen sammanträder nu på fredag. (må em)

Ett arbetsmarknadsråd har startats i regionen. Första mötet har hållits. (ti fm)

Intressant företagsbesök i Baggådalen hos Loke AB. Det går att jobba med högteknologi ”mitt ute i skogen”. Läs mera här www.loke.se. (ti em)

Polisen i Länet startar ett ”Länsbrå”, samordningen har börjat. (on fm)

Den borgerliga Alliansen i Skinnskatteberg har ju överklagat fullmäktigebeslutet att lägga ner Heds Skola. Ganska mycken tid har ägnats i slutet av veckan åt att skriva ett yttrande till Länsrätten över denna överklagan. (on-to-fr)

Västmanlands nye Landshövding, Lennart Skogö, höll en mottagning i Västerås under söndagen. Representerade kommunen tillsammans med Kommunchef Leena Berglund. (sö)

Annonser